Detta är Attefallshuset Rymlig som är sig självt nog!

Vårt största Attefallshus med dubbla sov loft blir ett fint boende i sig självt för den lilla familjen. Eftersom höjden utnyttjas maximalt med loft på två sidor och rejäl takhöjd i umgängesdel fungerar Rymlig utmärkt som permanentboende eller gästhus. Då adderar det 6-8 sovplatser och, om du önskar, kök och komplett badrum. Attefallshus Rymlig är 8180mm långt och 3050mm bred, 25kvm utvändigt mått.

Vill ni se Attefallshus Rymlig i verkligheten >>Se här Visningshuset är till salu

Inredning av gedigna naturmaterial, innerväggar och tak i vitmålad finsågad träpanel och vit vaxade golv i solid furu som tillsammans skapar ett gediget helhetsintryck.

Utvändigt liggande träpanel. Pulpettak utan takutsprång och vita fönster utan foder ger ett modernt men inte helt avskalat utseende.

Ett nyckelfärdigt Rymlig med öppen planlösning och dubbla sov loft kostar 325.000 :- inklusive moms.

Komplettera med ett fullutrustat kök

komplett badrum, se prislistan.

Attefallshuset Rymlig är tillgänglighetsanpassat, det är ett krav som måste uppfyllas om man skall få klassa byggnaden som bostad.

Önskar ni en offert? Skriv i meddelanderaden: Ditt namn, tel., hustyp, och om ni önskar Attefallshuset i basstandard eller önskar välja till kök och/eller komplett badrum samt vilken adress huset skall levereras till så får ni en offert inom kort!

Din e-postadress*

Skriv ditt namn och din fråga här