Husen byggs inomhus i Höganäs utan varken regn eller blåst och lyfts sen på plats med kranbil. Fasta priser och garanti på hela leveransen.

Våra arkitekter och inredare har skapat vackra hus i skandinavisk stil där ytan utnyttjas på bästa sätt och samtidigt skapat en vacker interiör.

Attefallshusen tillverkas inomhus i Höganäs för senare transport till din tomt

 

Attefallshus Rymlig lyfts på plats på tomten. Rymlig finns som visningshus i Höganäs

Skriv ett meddelande till oss om du vill veta mer 

Din e-postadress*

Skriv ditt namn och din fråga här

Gedigen byggkvalitet med omsorg om varje detalj och total trygghet för dig som kund!

Huset Rymlig med stort öppningsbart glasparti, komplett kök & badrum samt loft ovan badrum

Huset Rymlig, sov loft på motsatta sidan badrum, möjlighet att dela av med vägg/draperi och bilda ytterligare ett sovrum under loftet

Inredningen består av gedigna naturmaterial. Innerväggar, fönstersmygar och tak i vitmålad liggande träpanel som tillsammans bildar en helhet med resten av inredningen.

Loftvåning – Eftersom vi har skapat flera av våra Attefallshus i den högsta tillåtna bygghöjden så ryms det också loftvåning.
Portrait of a beautiful young smiling business woman doing some
RYMLIG Vy ovan framifrån

Attefallshus Rymlig planlösning! Loft ovan både badrum och vardagsrum som också kan delas av till sovrum i den del där soffan står

Arkitektur- Våra arkitekter har lagt ner mycket tanke på att yttre och inre design ska harmonisera och alla detaljer är genomtänkta och noga utvalda.

Gästhus eller studentboende, det är du som bestämmer hur huset skall se ut och användas till. Någon vill husera gäster, en annan söker ett komplett litet sommarhus med alla bekvämligheter.

Attefallshus Rymlig med stående lock läkt panel på plats hos kund

Huset kan hyras ut skattefritt upp till 50 000kr/år. Även om ni inte hyr ut så ökar huset värdet på er fastighet. Vi levererar till Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och hela södra Sverige.